Jeg har igennem en årrække benyttet mig af Thisted Bogførings freelance ydelser.

Trygt har jeg kunnet overlade bogføringen til Jane der som få har overblik, et ”drive” og handlekraft til at få alt arbejde vedr. bogføring færdig til tiden. I 2016 åbnede jeg en webshop og også her har jeg kunnet trække på Janes ekspertise og viden, ikke kun indenfor bogføring, men også vedr. økonomistyring i forhold til min webshop.

Da jeg arbejder fra mit private hjem, er det også Janes arbejdsplads, de dage hvor hun udfører arbejde for mig. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Jane, der med godt humør, giver sig i kast med alle opgaver”.

-Designer Sanne Fjalland

Thisted Bogføring er en ideel samarbejdspartner for dynamiske virksomheder i vækst. I vores samarbejde med , har vi kunne fokusere på vores kerneforretning, velvidende at  Thisted Bogføring har varetaget formalia med bogføring for bl.a. vore udenlandske overførelser samt  løn og skatteforhold.

Vi prioriterer kemi og professional expertise når vi vælger samarbejdspartnere. Hos Thisted Bogføring har vi fået hele pakken. Derfor kan jeg varmt anbefale Thisted Bogføring som en pålidelig samarbejdspartner.

-AA Marine

Som selvstændig med for få timer i døgnet er det fantastisk at have Jane til, at holde styr på regnskaberne. Altid yderst fleksibel igennem 10 år og en rigtig god sparringspartner – og altid føler man sig tryg, så man har tid og overskud til at drive sin virksomhed”.

-Murerfirmaet Leif Jensen ApS
© Thisted Bogføring